theuglytruths.com

400 101 Pdf Demo}

Submitted by: Richard Mills

Question: 1

Which statement about Cisco StackWise technology is true?

A. All switches in a stack share configuration and routing information to behave as a single unit

B. Removing switches can affect stack performance

C. Only the master switch acts as a forwarding processo

D. Every switch in a stack has its own independent …configuration file, which enables it to become the stack master if the previous master fails

Answer: D

Question: 2

Which feature can mitigate hung management sessions?

A. Control Plane Policing

B. the service tcp-keepalives-in and service tcp-keepalives-out command

C. the service tcp-small servers command

D. vty lineACLs

Answer: B

Question: 3

For which reason can two OSPF neighbor routers on the same LAN segment be stuck in the two-way state?

A. The two routers have different MTUs on the interface.

B. The two routers are configured with different priorities.

C. The interface priority is set to zero on both routers.

D. Both routers have the same OSPF router ID.

Answer: C

Question: 4

Which option is an example of SaaS?

A. Google Apps

B. Amazon AWS

C. Google App Engine

D. Microsoft Azure

Answer: A

Question: 5

How does an IPv6 host automatically generate a global address?

A. It prepends its interface identifier to the network prefixes contained in Router Advertisement messages.

B. It appends its interface identifier to the network prefixes contained in Router Advertisement messages.

C. It appends its interface identifier to the network prefixes contained in Router Solicitation messages.

D. It prepends its interface identifier to the network prefixes contained in Router Solicitation messages.

Answer: B

Question: 6

Which two commands should you enter to enable IP Source Guard with IP and MAC address filtering? (Choose two)

A. ip verify source tracking

B. switchport port-security

C. ip verify unicast source

D. ip verify source

E. ip verify source port-security

Answer: AE

Question: 7

Which mechanism does GET VPN use to preserve IP header information?

A. IPsec tunnel mode

B. GRE

C. MPLS

D. IPsec transport mode

Answer: A

Question: 8

Which option describes a difference between Ansible and Puppet?

A. Ansible|is client-server based.and Puppet is not.

B. Ansible requires an agent,and Puppet does not.

C. Ansible is Python based.and Puppet is Ruby based.

D. Ansible autonates repetitive tasks.and Puppet allows you to run plain ssh command.

Answer: C

Question: 9

Refer to the exhibit. Which statement describes how a router with this configuration treats packets if the devices at 172.16.12.5 and 192.168.3.2 are unreachable ?

A. It routes the packet based on the packet’s destination using the route table

B. It routers the packet into a loop and drops it when the TTL reaches zero.

C. It drop the packet immediately.

D. It sends an ICMP source quench message.

Answer: A

Question: 10

What is the default behavior for a manual summary route when a component route of the summary disappears?

A. Regardless of the metric if the componnent route,the metric of the summary is unchanged in order to Keep stability.

B. If the component route previously had the best composite metric ,the same summary metric is retained for stability.

C. If the component route previously had the best composite metric ,the metric of the summary changes to the next-best composite metric.

D. if the component route previously did not have the best composite metric.the summary metric is updated,and updates are sent to peers.

Answer: C

Question: 11

Which feature can you implement to reduce global synchronization?

A. WRED

B. marking

C. policing

D. NBAR

Answer: A

Question: 12

What are the two variants of NTPv4? (Choose two.)

A. client/serve

B. broadcast

C. multicast

D. asymmetric

E. unicast

Answer: AB

Question: 13

Refer to the exhibit. which routes are advertised by the router?

A. No routers

B. BGP routes that originated from AS 65006 and BGP routes that originated on this route

C. All routers

D. BGP routers sourced on this route

E. BGP routes that originated on RT1

Answer: B

Question: 14

For what reason might you choose to use an SVTI interface instead of a crypto map on a tunnel interface?

A. SVTIs support dynamic routing protocols without GRE headers.

B. SVTIs can support multiple IPSec SAs.

C. SVTIs can carry non-IP traffic.

D. SVTIs support CEF-switched traffic shaping.

Answer: A

Question: 15

Refer to the exhibit.Which two statements about the output are true?(Choose two)

A. BFD last failed 476ms ago on interface GigabitEthernet 0/3.

B. BGP on RT1 has negotiated the BFD capability with its peer.

C. BFD is active on interface GigabitEthernetO/3 and is using ICMP.

D. BFD is active on interface GigabitEthernetO/3 and is using UDP.

E. BFD is active for BGP on RT1

Answer: BE

Question: 16

Which two statements about PPP PAP are true?(Choose two)

A. It requires two-way authentication.

B. It can protect against playback attacks.

C. It is supported only on synchronous interfaces.

D. It is vulnerable to trial-and error attacks.

E. Login attempts are controlled by the remote node.

Answer: DE

Question: 17

In a simple MPLS L3VPN, which two tasks are performed by the PE router? (Choose two.

A. It establishes pseudo wires with other PEs.

B. It exchanges VPNv4 and VPNv6 routes with CE Devices.

C. It assigns labels to routes in individual VPNs.

D. It forwards labeled packets to CE devices.

E. It exchanges VPNv4 or VPNv6 route with other PE routers.

Answer: CE

Question: 18

What are the two BFD modes? (Choose two)

A. active

B. asynchronous

C. passive

D. established

E. demand

F. synchronous

Answer: BE

Question: 19

Which statement about the default QoS configuration on a Cisco switch is true?

A. All traffic is sent through four egress queues.

B. Port trust is enabled.

C. The Port Cos value is 0.

D. The Cos value of each tagged packet is modified.

Answer: C

Question: 20

Which two statements about IPv4 and IPv6 networks are true? (Choose two.)

A. In IPv6, hosts perform fragmentation.

B. IPv6 uses a UDP checksum to verify packet integrity.

C. In IPv6, routers perform fragmentation.

D. In IPv4, fragmentation is performed by the source of the packet.

E. IPv4 uses an optional checksum at the transport layer.

F. IPv6 uses a required checksum at the network layer.

Answer: A, B

Question: 21

Refer to the exhibit.lf R1 generated this response to the Show debug command, which statement about its debug its debug output is true?

A. After interface Fa0/0 becomes active, the router is allowed to generate debug output.

B. When debug output is generated, only the user cisco is permitted to view it.

C. R1 generates debug output as soon as IP address 192.168.0.0 is applied to interface Fa0/0.

D. R1 generates debug output as soon as all three conditions are met.

Answer: A

Question: 22

Which two EtherChannel modes can create an LACP EtherChannel ?

A. on

B. active

C. passive

D. auto

E. desirable

Answer: BC

Question: 23

Which command can you enter to disable logging for terminal lines?

A. no logging trap

B. no logging monito

C. no logging buffe

D. no logging console

E. no logging count

Answer: B

Question: 24

Refer to the exhibit. Which two actions can you take to allow the network 172.29.224.0/24 to be reachable from peer 192.168.250.53? (Choose two)

A. Modify the community list to match communities 64513:69040 attached to 172.29.224.0/24.

B. Configure soft reconfiguration to peering 192.168.250.53.

C. Modify the outbound route map to permit all additional routes.

D. Configure additional address families to peering 192.168.250.53.

E. Modify the inbound route map to permit all additional routes

F. Modify the community list to match community 64513:64090 attached to 172.29.224.0/24.

Answer: CF

Question: 25

Refer to the exhibit.Which two conclusions can you draw from this command and its output?(Choose two.)

A. R10 has a missing label binding for 192.168.40.171/32

B. The MPLS ping failed.

C. 192.168.40.171/32 exists in the global routing table.

D. A valid LSP exists,and it matches the corresponding MPLS FEC.

E. The MPLS ping was successful.

F. R10 has valid label bingding for 192.168.40.171/32

Answer: AB

About the Author: Test Information:Total Questions 1187Test Number: 400-101Vendor Name: CiscoCert Name: CCIETest Name: CCIE Routing and Switching Written Exam v5.1Official Site:

examcertify.co.uk

For More Details:

examcertify.co.uk/400-101.html

Get20% Immediate Discount on Full Training MaterialDiscount Coupon Code: 79741B6012

Source:

isnare.com

Permanent Link:

isnare.com/?aid=1962296&ca=Business}

Comments are currently closed.